23. Dönem POMEM Öğrencilerinin Dikkatine
  30 Mart 2019

-Müdürlüğümüze Erzincan POMEM, Karabük POMEM, Mersin Şehit Altuğ Verdi POMEM okullarından planlaması yapılan öğrencilerin 02/04/2019 tarihinde en geç saat 17.00'a kadar giriş yapmaları gerekmektedir.

***
-Diyarbakır A. Gaffar Okkan POMEM'den müdürlüğümüze planlaması yapılan öğrencilerin ise 03/04/2019 tarihinde en geç 17.00 a kadar giriş yapmaları gerekmektedir

***

Eğitim kıyafeti bulunan öğrencilerin Müdürlüğümüze gelirken kıyafetlerini yanlarında getirmeleri , eğitim kıyafeti bulunmayan öğrencilerin ise günlük eğitimde kullanabilecekleri koyu renkli kıyafetler getirmeleri gerekmektedir.

***

Öğrencilerin Müdürlüğümüze gelirken her türlü ses ve görüntü kaydı yapabilen cihazları getirmeleri yasaktır!

-Öğrencilerin Müdürlüğümüze gelirken "akıllı" olarak adlandırılan ses, görüntü kaydı yapabilen ve internet erişimi sağlayabilen telefonları getirmeleri KESİNLİKLE YASAKTIR!

-Öğrencilerin Müdürlüğümüze gelirken her türlü yiyecek ve içecek getirmeleri yasaktır.

-Öğrencilerin Müdürlüğümüze gelirken her türlü takviye edici gıda (Protein tozu, BCAA, Glutamine...) getirmeleri yasaktır.

-Öğrencilerin Müdürlüğümüze gelirken "Elektronik Sigara" getirmeleri yasaktır..