19/1-5.DÖNEM POMEM ÖZEL HAREKAT OLARAK MÜDÜRLÜĞÜMÜZE PLANLAMASI YAPILAN ADAY ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE ( TAAHHÜT SENEDİ )
  15 Aralık 2021

19/1-5 DÖNEM POMEM ÖZEL HAREKAT OLARAK MÜDÜRLÜĞÜMÜZE PLANLANAN ADAY ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE(TAAHHÜT SENEDİ)

19/1-5. Dönem Pomem Özel Harekat olarak Balıkesir Pomem Müdürlüğümüze Planlanan öğrenci adaylarının Ek’te örneği bulunan taahhüt senetlerini aşağıdaki “taahhüt senedi ve kefalet sözleşmesi doldurma talimatı” doğrultusunda NOTER HUZURUNDA doldurmaları ve intibak eğitimi başlangıcında (19.12.2021) Müdürlüğümüze teslim etmeleri gerekmektedir. TAAHHÜT SENEDİ DÜZENLEMEDEN BAŞVURAN ADAYLARIN KAYITLARI YAPILMAYACAKTIR.

TAAHHÜT SENEDİ VE KEFALET SÖZLEŞMESİ DOLDURMA TALİMATI

Taahhüt Senedinin ikinci maddesinin sonundaki boşluğa taahhüt tarihi yazılacaktır.

Taahhüt Senedinin sağ alt bölümüne öğrenci, adı ve soyadını yazarak imzalayacaktır.

Taahhüt Senedinin sol alt kısmındaki ‘Açık Adresi’ bölümüne öğrencinin ikamet adresi eksiksiz şekilde yazılacaktır.

Kefalet Sözleşmesi bölümünde yer alan ilk boş kısma okul adı yazılacaktır.

Kefalet Sözleşmesi bölümünde yer alan ikinci boş kısma öğrencinin adı ve soyadı yazılacaktır.

Kefalet Sözleşmesi bölümünde yer alan üçüncü boş kısma taahhüt miktarı yazılacaktır.

(35.308,71 TL)

Kefalet Sözleşmesi bölümünün son kısmındaki boşluğa taahhütte bulunulan tarih yazılacaktır.

Kefalet Sözleşmesi bölümünün alt kısmı müteselsil kefillerce ad-soyad yazılmak suretiyle imzalanacak ve kefillerin açık adresleri eksiksiz şekilde belirtilecektir.

NOT: Taahhüt Senedi ve Kefaletname bölümünde yer alan boş kısımlar; NOTER huzurunda doldurulacaktır. Kesinlikle aday tarafından veya POMEM Müdürlüğü tarafından doldurulmayacaktır.

EK : Taahhüt Senedi Örneği