25. Dönem POMEM (Kadın Özel Harekât) Öğrencilerinin Dikkatine
  28 Haziran 2020

25. Dönem POMEM eğitimi almak üzere Müdürlüğümüze planlaması yapılan öğrencilerin 1 Temmuz 2020 Saat: 10.00’da Müdürlüğümüzde hazır bulunacak şekilde hareket etmesi gerekmektedir.

Öğrencilerin İntibak Eğitimi İçin Yanında Getireceği Malzemeler

1-Öğrencilerin yanlarında yeteri kadar mevsim şartlarına uygun sivil kıyafet ve çamaşır

2-Spor ayakkabısı ve eşofman takımı

3-Başörtüsü kullanan öğrenciler için siyah veya lacivert renkli başörtüsü getirmeleri gerekmektedir.

POMEM’de Kullanımı Yasak Olan, Getirilmeyecek ve Emanet Alınmayacak Malzemeler

1-Adayların ses, görüntü ve depolama özelliği olan her türlü cep telefonu (Akıllı ve her türlü kameralı, ses kayıt özellikli telefonlar), dizüstü veya tablet bilgisayarı, fotoğraf makinesi, kamera vb. elektrik ve elektronik tüm cihazların getirilmesi

2-Takviye edici gıda (Protein tozu, BCAA, Glutamine vb.).

3-Her türlü yiyecek ve içecek malzemesi

4-Dr. raporu ve reçetesi bulunmayan bitkisel veya tıbbi ilaçlar ve her türlü tıbbi malzeme

5-Uyuşturucu, uyarıcı ve keyif verici maddeler, yine bu maddeleri içeren tüm ilaç ve gıdalar

6-Her türlü siyasi ve ideolojik unsurlar içeren  veya yasaklanmış kitap, dergi vb.  malzemeler

7-Her türlü kesici ve delici aletler

8-"Elektronik Sigara" getirilmesi yasaktır.

9-Adayların alyans, saat ve lastik toka hariç her türlü takı ve aksesuarları getirmeleri ve takmaları yasaktır.

NOT: Öğrencilerin mağdur olmaması için yukarıda belirtilen hususlara dikkat etmeleri gerekmektedir.

Öğrencilerin, Polis Akademisi Başkanlığı ve Balıkesir Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzün internet sitelerini sık sık takip etmeleri gerekmektedir.